Veelgestelde vragen

Lidmaatschap

Q: Kan ik een rondleiding krijgen voordat ik me inschrijf?
A: Dat kan zeker. Wij raden aan om voor de rondleiding wel even te laten weten wanneer je wilt langskomen zodat we tijd hebben voor jou en je vragen.

Q: Welke lidmaatschapsopties zijn er?
A:           

  • Reshape Basis €31,-
  • Jongeren/Student (tot 25 jr.) €26,-
  • Familie (3 tot 5 personen wonend op hetzelfde adres) €79,-
  • Weekend €19,50
  • Reshape PT (onbeperkt sporten + PT) €79,- (1x per week PT) of €140,- (2x)

Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar (altijd met één maand opzegtermijn).

Let op: de vermelde prijzen op deze pagina kunnen onderhevig zijn aan verandering en zijn mogelijk niet altijd actueel; controleer altijd de meest recente prijsinformatie hier.

Q: Op welke manier kan ik me inschrijven? 
A: Je kunt je gemakkelijk online inschrijven via onze site. Volg de link naar abonnementen en betaal eenvoudig via iDeal. Ook kun je je bij onze balie via een inschrijfformulier inschrijven.

Q: Wanneer wordt het abonnement afgeschreven?
A: De betalingen worden geregeld via mollie. Dit zal in de eerste week van de maand worden afgeschreven.

Q: Zijn er speciale tarieven voor studenten, senioren of militairen?
A: Alleen voor studenten tot 25 jaar geldt een korting van €5,- per maand. Bekijk onze website voor alle actuele abonnementen en prijzen.

Q: Kan ik mijn lidmaatschap pauzeren of annuleren?
A: Al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar met inachtneming van de wettelijke opzegtermijn van één maand. Het pauzeren van een contract kan alleen vanwege medische redenen op vertoon van een doktersverklaring en een vermoedelijke einddatum van de pauzering. Na beëindiging van de pauzering blijft de opzegtermijn van één maand nog altijd van toepassing.

Q: Hoe kan ik me uitschrijven?
A: Wij adviseren iedereen om zich uit te schrijven per mail via info@reshapeclub.nl. Op deze manier heb je ook voor jezelf een bewijs van de opzegging in je mailbox. Houd te allen tijde rekening met één maand opzegtermijn.

Faciliteiten

Q: Wat zijn de openingstijden van de sportschool?
A: Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 7:00 tot 22:00 en zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 *let op. Op feestdagen kunnen de openingstijden gewijzigd zijn.

Q: Zijn er douches en kleedkamers beschikbaar?
A: Er zijn kleedruimtes beschikbaar voorzien van kluisjes aparte douchecabines en airco.

Q: Is er parkeergelegenheid beschikbaar?
A: Er zijn voor en rondom het pand voldoende parkeerplekken beschikbaar voor zowel de auto als de fiets.

Q: Hoe kan ik contact opnemen met de sportschool als ik vragen of opmerkingen heb?
A: Wij zijn bereikbaar via mail, whatsapp en telefonisch. De contactgegevens vind je hieronder:

Service - training

Q: Is het mogelijk om een proefles te volgen?
A: Dat is zeker mogelijk. Je kunt bij ons een dagpas aanvragen voor €7,50 zodat je kunt kijken of onze sportschool iets voor jou is. Heb je geen ervaring? Maak dan even een afspraak met een van onze instructeurs zodat wij jou op weg kunnen helpen. Ben je om en wil je je daarna inschrijven? Dan hoef je geen €7,50 inschrijfkosten te betalen.

Q: Zijn er personal trainers beschikbaar en wat zijn de kosten?
A: De kosten van een losse personal training bedragen €25,- per uur. Daarnaast bieden wij het Reshape PT abonnement aan voor €79,- onbeperkt sporten + 1 PT per week en €140,- voor 2 PT’s per week. Daarnaast kun je vrijblijvend gebruik maken van al onze faciliteiten.

Q: Biedt de sportschool groepslessen aan?
A: Wij hebben een ruim aanbod aan groepslessen. Je kunt bij ons terecht voor Spinning/Circuit-training Full Body Circuit, Kickboksen kids, Kickboksen volwassenen, BBB – Circuit, Zumba, BodyStep en BodyPump. Alle groepslessen zitten bij het abonnement in. Hiervoor betaal je géén extra kosten.

Q: Hoe kan ik mijn vooruitgang bijhouden?
A: Al onze leden krijgen toegang tot de app van VirtuaGym. Hierin kun je gemakkelijk al je trainingsschema’s terugvinden en je progressie bijhouden.

Q: Kan ik mijn trainingsschema laten aanpassen door een trainer?
A: Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen of advies voor jouw trainingsschema. Heb je het idee dat je aan een nieuwe uitdaging toe bent? Dan kunnen wij een schema op maat maken voor jou.

Q: Biedt de sportschool voedings-/ dieetadvies?
A: Wij bieden vanuit de sportschool geen voedings-/ dieetadvies. Voor voedingsadvies op maat kunnen we jou doorverwijzen naar Berber Pander, waarmee wij een samenwerkingsverband hebben.

Q: Biedt de sportschool speciale programma’s voor beginners aan?
A: Wij bieden een veilig schema voor beginners. Beginners wordt altijd aangeraden om samen met een instructeur een afspraak te maken voor een uitleg. Dit biedt meestal genoeg handvaten om vervolgens zelfstandig te kunnen trainen.

Service - extra's

Q: Biedt de sportschool voedingssupplementen of proteïneshakes aan?
A: Je kunt bij ons diverse sportdrankjes aanschaffen. Of een lekkere proteïne shake of protein bar.

Regels en beleid

Q: Wat zijn de regels en richtlijnen voor het gebruik van de apparatuur?
A: Ga altijd voorzichtig om met de apparatuur. Denk aan de veiligheid van jezelf en die van een ander. Als je niet weet hoe een apparaat of oefening werkt vraag dan altijd een trainer voor instructies.

Q: Zijn er beperkingen voor de toegang tot bepaalde leeftijdsgroepen?
A: Vanaf 16 jaar mag iedereen gebruik maken van onze fitnessruimte en groepslessen. Ben je nog geen 16? Dan heb je toestemming van je ouders nodig. Hierin hanteren wij de richtlijnen voor de jeugdfitness. Altijd licht trainen (15 herhalingen) en onder begeleiding van een volwassene of trainer.

Q: Moet ik mijn eigen handdoek en waterfles meenemen?
A: Het meenemen van een handdoek en een waterfles is verplicht! Gebruik altijd een handdoek om de apparaten schoon te houden en neem een waterfles om vochtverlies tegen te gaan.

Q: Zijn er specifieke kledingvoorschriften voor de sportschool?
A: Het dragen van sportkleding in de fitnessruimte is verplicht. Ook het dragen van schone sportschoenen (géén buiten schoenen) is verplicht om het binnen schoon en netjes te houden.

Q: Wat is het beleid ten aanzien van het meebrengen van een gast naar de sportschool?
A: Het meebrengen van een gast is altijd mogelijk. Deze kan dan een dagpas afrekenen voor €7,50 bij de balie.

Q: Wat is het beleid met betrekking tot het annuleren van groepslessen?
A: Je kunt vrijblijvend kosteloos annuleren tot vóór de les begint. Houdt er wel rekening mee dat de les bij te weinig deelnemers mogelijk niet doorgaat. Probeer als je verhinderd bent altijd zo vroeg mogelijk te annuleren.

Sluiten

In het nieuws!

Beheer door Doelgroepbereikt.nl

BLACK FRIDAY DEAL

Start nu en werk aan een gezonder lichaam en geest. Maak gebruik van de Black Friday deal en kies uit een van de volgende opties:
Sport 3 maanden en betaal slechts �50,- of
Sport 2 maanden Gratis bij een jaarabonnement.


Nog onbekend met Reshape Club?